תוצאות של עקירה כירורגית אצל ילד

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/01/2009 | 03:06 | מאת: קרן

אחותי (בת 12) צריכה לעבור 2 עקירות כאלה, שיניים 36,46 אחת הרופאות המליצה על השתלת עצם ואני לא בטוחה שיש צורך בזה... האם זה מפריע לשיניים לצמצם את הפער? היא עדיין גודלת, הפער הזה אמור להצטמצם עם הזמן? או שנצטרך שתל בעתיד?

30/01/2009 | 19:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום קרן ותודה על פנייתך לפורום, קשה לחוות דעה על מקרה שאינני מכיר. כדאי להציע אולי טיפול אורתודונטי לסכירת רווחי העקירות בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי