ילד בן 17 אקטודרמל דיספלזיה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

17/08/2008 | 18:16 | מאת: מעיין

שלום לבני בן ה17 אין שיניים (רק שתי טוחנות עליונות, וחניכחים אין בכלל) אנחנו זקוקים להשתלה, הננו רוצים לדעת אילו מומחים בארץ יש לנושא זה . בברכה, מעיין

19/08/2008 | 10:32 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מעיין ותודה על פנייתך לפורום, מניסיוני במקרים אלה הבעיה איננה ההשתלה עצמה אלא בניית העצם החסרה של הלסת כדי להוות בסיס להשתלת השיניים. בניה זו של עצם יכולה להיות באמצעות השתלת עצם או מתיחת העצם הקיימת של הלסת. אשמח אם תבדקו במחלקתנו לצורך קבלת פרטים והסבר. אנו תאמו את פגישתכם עימי באמצעות איילה מזכירת המחלקה בטלפון 04-8542265 בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה ומומי פנים מולדים מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי