יובש בפה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/09/2005 | 08:52 | מאת: רונן

שלום רב, התחלתי טיפול עם invisalign לפני מספר ימים. אין לי על מה להתלונן, טיפול פשוט נהדר. רק דבר אחד קטן, מאז הרכבת הקשתיות אני מרגיש יובש בפה ובשפתיים. האם זאת תופעה מוכרת? האם יש פיתרון לה? (חוץ מלשתות יותר ולשים וזלין על השפתיים) תודה, רונן.

23/10/2005 | 20:46 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

רונן שלום רב ותודה על פנייתך, לא מוכרת לי תלונה כזו. אך אני ממליץ לך לפנות לאתר החברה ולהתעניין: www.invisalign.com מועדים לשמחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי