פלטה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/09/2005 | 23:10 | מאת: רון

לפני כ10 שנים הייתי מטופל אצל אורטודנט והיה לי טבעות בשיניים כדי לצמצם רווחים בשיניים התחתונות בסיום הטיפול הרווח צומצם עד המ"מ האחרון אך לצערי במשך השנים הרווח חזר לקדמותו בזמן שהייתי בטיפול היה קשה לי מאוד לשמור על כללי הבטיחות והייתה נטייה לשברים בטבעות המתכת בשל אכילת מזון קשה לפני כשנה ראיתי בתקשורת פרסום של פלטה חדשה שמורכבת ללא טבעות וללא ברזלים אשמח אם אוכל לקבל מידע

02/09/2005 | 23:26 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רון ותודה על פנייתך לפורום, אתה כנראה מתכוון לשיטת אינויזליין. זוהי שיטה חדשנית שהומצאה לפני כ-4 שנים בארה"ב ובה מבצעים מודל ממוחשב של הפה בו מזיזים את השיניים ולפי האישור של הרופא על התוצאה הממוחשבת הסופית מפיקים סדרת פלטות. זוהי שיטה אלגנטית המיועדת בעיקר למבוגרים בהם יש צורך לתזוזת שיניים פשוטה ולא מורכבת. בכל מקרה להלן אתר החברה לעיונך: www.invisalign.com בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

03/09/2005 | 02:03 | מאת: רון

לד"ר דרור איזנבוד שלום רב אני מודה לך על התגובה שרשמת לי רק שכתובת האתר שרשמת לי איננה תקינה www.invisalign.com אשמח אם תיתן לי אתר ישראלי שנותן מידע בנושא או כתובות של מכונים שמתעסקים בשיטה שציינת בכבוד רב

03/09/2005 | 02:03 | מאת: רון

לד"ר דרור איזנבוד שלום רב אני מודה לך על התגובה שרשמת לי רק שכתובת האתר שרשמת לי איננה תקינה www.invisalign.com אשמח אם תיתן לי אתר ישראלי שנותן מידע בנושא או כתובות של מכונים שמתעסקים בשיטה שציינת בכבוד רב

מנהל פורום טיפול אורתודנטי