חרשות באוזן אחת

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

14/10/2009 | 20:30 | מאת: ת.ו

רק אתמול התברר לנו שביתנו חרשת באוזן אחת (בת 7 )בפורום זה ראיתי לראשונה שיתכן ויש קשר בין עבעבועות רוח לחרשות ואכן שהיתה בת 4 היו לה עבעבועות רוח כיצד יש קשר בין זה לחרשות והאם מישהו יכול לספר לי מה המגבלות שצפויות לה בעתיד והאם אין לזה שום פתרון רפואי? האם יכול להיות שזה פגם גנטי ויש לבדוק את שאר הילדים? תודה

האם היית אצל רופא המשפחה וישבת ודיברת איתו על הנושאים האלה? האם נראה לך שרופא המשפחה לא אבחן נכון או משהו כזה?

מנהל פורום רפואה ומשפט