בקשת עזרה וחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

10/12/2007 | 09:28 | מאת: גילה

שלום רב, אני אישה בריאה בת 35 נשואה ולי שתי בנות מקסימות, לאחי ולאשתו יש בעיה קשה, ואינם מצליחים להיכנס להריון בשל בעיה מולדת של אשתו.( בעיה בשחלות..9 היא עברה טיפולי הפריה רבים אך עדיין ללא הצלחה). מאז תחילת הטיפולים עברו כבר שנתיים והם כבר מיואשים כמעט לגמרי. משום שאני עדיין צעירה, בהסכמת בעלי, תהינו אם יש אפשרות שאכנס להריון רגיל, ספונטאני ( שלי ושל בעלי, ללא כל התערבות), ואמסור את התינוק לאימוץ לאחי. מטורף. אך אני לא ממש רוצה עוד ילד, והייתי שמחה לתת לאחי ואישתו את הזכות והשמחה לגדל ילד. האם הדבר נעשה פעם? האם יש תקדים משפטי כלשהוא על מנת שכל התהליך יהיה חוקי ( וכמובן כל תהליך האימוץ לאחר מכן). אשמח לשמוע מה דעתכם. בשל הדיסקרטיות אשמח אם תצרו קשר למייל הנל. תודה רבה.

11/12/2007 | 16:27 | מאת: שוד

?

בארץ - על פי חוק הפונדקאות - בעייתי ביותר עם בני משפחה. אבל כמובן אפשר להגיש בקשה לבית הדין לענייני משפחה - בליווי תצהירים ועוד המון בלאגאנים שיוכיחו את תום ליבך והסכמתך ושל בעלך ושלהם והכל באירופה זה יותר קל

מנהל פורום רפואה ומשפט