טיפולי שיניים מיותרים, ובלתי מקצועיים בעליל.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

14/10/2007 | 18:59 | מאת: חגית בן יעקב

איתרע מזלי, וכמה צרות של שיניים צצו בה בעת.ונישתי לטפול במרפאת ש.ל.ה.-סמייל. 1)ניתוח חניכיים. שאחריו המליץ הרופא לבצע הדבקת שיניים. ארבע פעמים נפלה ההדבקה! שלא לדבר על כאבים,על לשון שנחתכהאחריכל פעם . ביקור אצל מומחה הבהיר לי: שהטיפולים הכואבים היו מיותרים לגמרי. ש.ל.ה החזירו לי את כספי. ולא פיצו אותי על הכאבים ואי הנוחות. (לא כולל חוו"ד מומחה שעליה שילמתי מכיסי) 2) טיפול שורש+כתר. הכתר : בזיון גדול.כתר עקום,הרופא הדביק אותו, ועוד לפני שהבנתי מה קורה איתי, הוא כבר טיפל בפציינט אחר. ולא רצה לגשת אלי כשקראתי לו. הכתר נאכל לאט לאט עם המזון. הוא נלעס ומתקצר.כי הוא פשוט הותקן עקום. חוו"ד מומחה: הכתר אינו טוב, יש צורך בהסרתו, ובהתקנה עם הארכה. בש.ל.ה לא מסוגלים לבצע טיפול כזה. ומציעים שאישאר עם הקיים.הם פוחדים להסיר כתר. אך לא סתרו את חוו"ד המומחה. ביקשתי החזר כספי.אני בדיעה שתמורת תשלום יש לקבל מוצר מקצועי. ולא פרטץ'. האם ניתן לתבוע בתביעות קטנות החזר התשלום שלי? פיצוי מסוים על עבודה רשלנית? אם יהיה נזק בהסרת הכתר, מי ישא בהוצאות ? (בתוצאות אשא אני, ברור...) (אגב, בעבר קבלתי המלצה בפורום שיניים להתלונן במשרד הבריאות בגין ההדבקות המיותרות והבלתי מקצועיות) מה עושים עם רשת ש.ל.ה.? הלקוח משלם מראש, הרופא מזלזל, המעבדה מתחת לכל בקורת. הצוות די חביב, אך זה לא עוזר לי עם השיניים.

גם וגם הייתי מגיש תלונה במשרד הבריאות ובמקביל תובע בתביעות קטנות

מנהל פורום רפואה ומשפט