תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

20/09/2007 | 14:12 | מאת: רינה

נפגעתי בעבודה וקיבלתי מהמעסיק שלי טופס 250 לאחר ביקור במיון בבי"ח הופנתי לרופא המשפחה שלי. לאחר שבועיים ימים הודיע לי רופא המשפחה שאני כשירה לעבודה. המעסיק שלי לא רוצה לקבל את החלטתו של רופא המשפחה וטוען שיחזיר אותי לעבודה רק לאחר שרופא תעסוקתי יאשר זו. האם יכול המעסיק שלי לחלוק על החלטה של רופא? הובהר לי על ידי הרופא שרק לאחר 90 יום זהו עניין של רופא תעסוקה ולמעסיק שלי אין זכות לערער על החלטתו. אבקש את תשובתכם המלומדת. תודה, רינה

בעייתי המעסיק לא פטר אותך אלא מבקש חוות דעת נוספת זכותו העקרונית לדאוג ולחשוש לגורלך - וכאן הוא לכאורה דואג לך או לעסק - שחלילה לא יקרה לך נזק. האם רופא תעסוקתי יסכים לראות אותך לפני 90 יום עם העמוסים שיש לו זוהי שאלה אחרת

22/09/2007 | 20:09 | מאת: יעל

בני כייום בן 9.1/2 שנים עבר ניתוח תפר הראש מאחר והיה לחץ תוך גולגולתי גבוה (45 טור) הינותח היה בגיל 6 שנים , עד גיל 4 תמיד טענו שצורת הראש מוזרה ונאמר לנו שזה מילדה ושהז יעבור, עד שבגיל 4 שנים הילד התחיל להתלונן על כאבי ראש חזקים שהיו מעירים אותו בלילות ואז החל כל תהליך הבדיקות וממדיות לחץ ולאחר מכן ניתוח ראש. שאלתי היא האם מגיע לילד שלי אחוזי נכות מאחר שיש לו צלוקות בראש דבר שישאר כל החיים , ואם יש לי זכות היום לתבוע את קופת החולים על רשלנות רפואית. תודה .

יעל כדי למנוטע בלבול מיותר אנא פתחי נושא משלך ולא תצטרפי לשאלה אחרת

מנהל פורום רפואה ומשפט