רשלנות בברית מילה של התינוק

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

31/08/2007 | 23:31 | מאת: אילנה

שלום לך! אני אמא לתינוק מקסים היום הוא בן חצי שנה. התינוק שלי נלד בראי לגמרי בשבועה 36.5 ב יום ה8 הרב מוסמך עשה לו ברית זה נפל ביום שישי (למזלנו הרע) רק ביום ראשון רב יגיעה עלינו הביתה כדיי להוריד תחבושת שהייתה כולה שחורה. 7 ימים לאחר מיכן התינוק יפסיק לאכול להשתין הוריד חצי קילו מי מישקלו . יגיעה לבית חולים שניידר במצב אנוש עם הכרה . פרופסורים טיפלו בתינוק ויצליחו להחזיר אותו לחיים לאחר שבועיים של אישפוז. אבחנה הייתה אורוספסיס קשה מאוד לאחר הברית. שאלה העם היום כי עבור חצי שנה אני יכולה להגיש תביעה נגד המוהל? בעיה ש באף מיסמך רפואי לא כתוב ש זה ביגלל הברית רק אמרו לי רופאים בעל פה? העם אני ידעת רק מיספר נייד של המוהל הזה זה מספיק ל מישפט או עם כידיי ביכלל להתעסק בעיניין הזה? ישמח לקבל תשובה ברורה תודה רבה לך מאוד

את לא רק יכולה אלא אף חייבת בהגשת התביעה הנ"ל אני מקווה שלא חחל איזה נזק בלתי הפיך

התקשרי איתי ל [email protected]

מנהל פורום רפואה ומשפט