שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

16/12/2011 | 06:44 | מאת: לאה

עברתי השתךה בקצה האף בשיטת מוז. האם זה יכול לחזור על אותו מקום? בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
16/12/2011 | 16:30 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

עקרונית כן, אך הסיכוי לכך קטן ביותר (להזיכרך, סיכוי ההחלמה לאחר ניתוח מוז הינו בין 96-99%) סוף שבוע נעים ובכל מקרה תמיד רצוי המשך מעקב אצל הרופא המנתח ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים