רחובות

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

16/03/2012 | 20:07 | מאת: אנה

שלום , בשבוע שעבר קיבלתי תשובה חיובית לביופסיה , סרטן BCC על הקרקפת . הכירורג הפלסטי שביצע את הכריתה החלקית אמר שיש להשלים את הניתוח . מציינת שהכתם הופיע , בערך , לפני שלוש שנים בגודל של כ-8 ממ .אחרי שלושה חודשים שמתי לב שלא עבר הלכתי לרופא עור . הרופא מקופת חולים השתמש בחנקן אך לא הזהיר אותי שיתכן שמדובר בסרטן . חשבתי שנדבקתי במספרה בחיידק כל שהוא או גורם אחר .אבל הפצע לא נרפה ובקיץ האחרון התחיל לדמם . הלכתי לרופא עור והוא המליץ על ביופסיה . ברצוני לפנות לבית חולים אסף הרופא לבקש ניתוח בשיטת מוז .אבקש לדעת , אם אפשרי , כמה זמן יש להמתין כדי להגיע לתור ?

22/03/2012 | 23:38 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

22/03/2012 | 23:40 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אין בעיה ניתן לצלצל לקבוע תור בטלפון 08-9779610-1 נשמח לראות ולעזור סוף שבוע נעים ד"ר שלום

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים