נקודת חן שהוסרה מאיזור הקלביקולה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

25/06/2018 | 09:52 | מאת: נעמה

ד"ר שלום רב, לפני כחודש וחצי עברתי הסרה של נקודת חן. ההסרה היתה בעיקר כי היא הפריעה לי מבחינה אסתטית. להפתעתי, הכירורג התקשר אליי ואמר שיש להסיר רקמת עור בסמוך לצלקת, כי הנקודה שהוסרה סרטנית. התור החוזר שלי לכירורג הוא רק בעוד כשבועיים. תהיתי לגבי מידת הדחיפות (זה יוצא בערך חודשיים מהסרת הנקודה ועד לתור החוזר) והאם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה רבה!

שבועיים הם זמן סביר השאלה באיזה סוג סרטן עור מדובר ומה הניתוח המתאים. השאלות מגוונות רצוי להתיעץ עם פלסטיקאי

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים