ביופסיה ושולי הכריתה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

09/03/2012 | 09:07 | מאת: א

הוצאה לי ביופסיה מהאף על מנת לבדוק נגע חשוד ל-BCC. התוצאה חזרה חיובית אך ללא התייחסות לשוליים. האם התוצאה תקינה? האם אין חובה להתייחס לשולי הדגימה בעת מתן התשובה? תודה!!

לקריאה נוספת והעמקה
14/03/2012 | 20:11 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

מכיוון שנלקחה רק ביופסיה קטנה (חלק מהנגע), אין בעצם מקום להתייחס לשוליים. המשמעות היא שרצוי להשלים את הכריתה הניתוחית. במידה והנגע בפנים (כמו אצלך) מומלץ כמובן לבצע ניתוח בשיטת מוז ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים