בדיקות דם חריגות - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/11/2012 | 21:37 | מאת: אמא מודאגת

ערב טוב, מבקשת לקבל מידע על תוצאות בדיקות דם חריגות לבני בן ה 4. לאחרונה עייף מאוד, כאבי בטן, יציאות לא רגילות. לפני שבועיים סיים טיפול בתרופה נגד תולעים - תופעת העייפות החלה זמן מה לאחר סיום טיפול כך שאיני רואה קשר. סבא שלו חלה לפני חודש במחלקת הנשיקה, כמעט ולא התראו ולפי הרופא אין סיכוי שנדבק לאור תסמינים שמאפיינים את מחלקת הנשיקה בילדים שלא נמצאים אצלו. התוצאות עדיין לא מלאות, אולם כבר ניתן לראות כי תוצאות בילירובין וקריטנין נמוכות, ESR ו EOSINOPHILS % גבוהות. אודה לעזרה !!!!! LIPEMIC INDEX NORMAL HEMOLYTIC IND. NORMAL ICTERIC INDEX NORMAL ALK.PHOSPHAT. U/L 265.00 ALT(GPT) U/L 20.00 AST(GOT) U/L 33.00 BILIRUB.TOTAL MG/DL 0.24 CREATININE SER. MG/DL 0.29 IRON UG/DL 64.00 ESR MM/HOU 16.00 WBC K/UL 8.40 NEUTROPHILS K/UL 3.70 NEUTROPHILS % % 44.80 LYMPHOCYTES K/UL 3.20 LYMPHOCYTES % % 37.90 MONOCYTES K/UL 0.80 MONOCYTES % % 9.60 EOSINOPHILS K/UL 0.60 EOSINOPHILS % % 7.40 BASOPHILS K/UL BASOPHILS(שינוי ביחידת מידה) ערך אפס BASOPHILS % % 0.30 RBC M/UL 4.55 HEMOGLOBIN G/DL 12.50 HEMATOCRIT % 36.50 MCV FL 80.30 MCH PG 27.50 MCHC G/DL 34.30 PLATELETS K/UL 275.00 MPV FL 7.30 RDW % 14.20 STOOL DIRECT MICROSCOPY CMV-IGG טרם בוצע CMV-IGM טרם בוצע EBV-IGM טרם בוצע EBV EBNA (IGG) טרם בוצע TSH טרם בוצע

שלום ראשית התנצלתי על האיחור בתשובה -צהל קרא לי בצו 8.... לשמחתי הרבה בדיקות הדם הן תקינות.כן הכל כולל הערכים שנראו לך חורגים מהנורמה בכל תקין. אין בעיה כזו של בילרובין או קראטנין נמוך מדי זה ביטוי למערכת תקינה המתפקדת היטב! מספר באאוזנופילים הכללי חשוב יותר מהאחוז היחסי וערך זה הינו תקין לסיכום הבדיקות תקינות ואין בהם תשובה/הסבר למצבו של הילד. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים