תוצאות ספירת דם לבן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

08/02/2020 | 17:06 | מאת: דיזי

שלום, קיבלנו תוצאות ספירת דם שגרתית לגיל שנה הכל בטווח הנורמה מלבד NEUT.abs בתוצאה של 1.0 K/ul חשוב לי לציין שהתינוק היה בריא ולא הראה סימני מחלה... מה זה אומר? והאם צריך להמשיך בבירור נוסף? מצרפת את שאר התוצאות: שם הבדיקה WBC תוצאה6.5 K/ul שם הבדיקה RBC תוצאה 4.30 M/ul שם הבדיקה HB תוצאה 11.3 g/dl שם הבדיקה HCT תוצאה 34.1 % שם הבדיקה MCH תוצאה 26.3 pg שם הבדיקה MCHC תוצאה 33.1 g/dl שם הבדיקה RDW תוצאה 12.6 % שם הבדיקה MCV תוצאה 79.3 fL שם הבדיקה NEUT% תוצאה 15.8 % שם הבדיקה LYM% תוצאה 72.9 % שם הבדיקה MONO% תוצאה 8.0 % שם הבדיקה EOS % תוצאה 2.5 % שם הבדיקה BASO % תוצאה 0.8 % שם הבדיקה LUC% תוצאה 0.0 % שם הבדיקה NEUT.abs תוצאה 1.0 K/ul שם הבדיקה LYMP.abs תוצאה 4.8 K/ul שם הבדיקה MONO.abs תוצאה 0.5 K/ul שם הבדיקה EOS.abs תוצאה 0.2 K/ul שם הבדיקה BASO abs תוצאה 0.1 K/ul שם הבדיקה LUC abs תוצאה 0.0 K/ul שם הבדיקה MACRO% תוצאה - שם הבדיקה MICRO % תוצאה - שם הבדיקה HYPER% תוצאה - שם הבדיקה HYPO % תוצאה - שם הבדיקה MICRO%/HYPO% תוצאה 1.0 שם הבדיקה PLT תוצאה 349 K/ul שם הבדיקה MPV תוצאה 10.9 fL תודה

שלום תוצאה גבולית , ממש על גבול התקיו לגיל. ניתן לחזור על הבדיקה בעוד 3 חודשים ולעקוב אחר מספר הנוטרופילים בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים