בדיקת דם בגיל שנה האם נדרש צום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

24/09/2019 | 11:33 | מאת: רויטל

קיבלתי הפניה לבדיקות דם בצום עבור תינוקת בת שנה ושבועיים. האחות אמרה לי שמספיק צום של שעתיים-שלוש בגיל הזה (ושתיית מיים מותרת). האם נכון? זו רשימת הבדיקות: COMPLETE BLOOD COUNT GLUCOSE UREA CREATININE URIC ACID CALCIUM PHOSPHORUS ALK. PHOSPHATASE AST GOT ALT GPT GGT CK-CREAT.KINASE CPK IRON TRANSFERRIN MAGNESIUM VITAMIN B12 ELECTROLYTES Na+K FERRITIN TSH T4- FREE LIPID PROFILE PROTEIN-ALBUMIN CELIAC SCREEN

שלום לבדיקת הגלוקוז נדרש צום משמעותי יותר אבל אני בכלל לא בטוח שבאמת בדיקה זו חשובה לכם וכל שאר הבדיקות אינן קשורות לצום כך שיכול להיות שאין כלל צורך בצום. דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים