תוצאות ספירת דם בת 10.5 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

01/09/2019 | 14:01 | מאת: Mmmmk

שלום אודה בבקשה להתייחסותך לתוצאות, אציין שבערך שבוע-שבוע וחצי לפני הבדיקה הייתה מעט חולה עם חום תודה רבה מראש!! שם הבדיקה WBC תוצאה 9.8 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 6 סמן - ערך תקין 9.8 17.5 הערות והסבר שם הבדיקה RBC תוצאה 4.49 M/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 3.7 סמן - ערך תקין 4.49 5.3 הערות והסבר שם הבדיקה HB תוצאה 10.2 g/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה סמן - הערך מחוץ לטווח 10.2 11 13.5 הערות והסבר שם הבדיקה HCT תוצאה 32.2 % תוצאה לעומת טווח הנורמה סמן - הערך מחוץ לטווח 32.2 33 39 הערות והסבר שם הבדיקה MCH תוצאה 22.7 pg תוצאה לעומת טווח הנורמה סמן - הערך מחוץ לטווח 22.7 23 31 הערות והסבר שם הבדיקה MCHC תוצאה 31.7 g/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה 30 סמן - ערך תקין 31.7 36 הערות והסבר שם הבדיקה RDW תוצאה 14.6 % תוצאה לעומת טווח הנורמה 11 סמן - ערך תקין 14.6 16 הערות והסבר שם הבדיקה MCV תוצאה 71.7 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 70 סמן - ערך תקין 71.7 86 הערות והסבר שם הבדיקה NEUT% תוצאה 30.2 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה LYM% תוצאה 57.7 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MONO% תוצאה 7.3 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה EOS % תוצאה 3.8 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה BASO % תוצאה 1.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה LUC% תוצאה 0.0 % תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 0.0 4.5 שם הבדיקה NEUT.abs תוצאה 3.0 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 1.5 סמן - ערך תקין 3.0 8.5 הערות והסבר שם הבדיקה LYMP.abs תוצאה 5.6 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 4 סמן - ערך תקין 5.6 10.5 הערות והסבר שם הבדיקה MONO.abs תוצאה 0.7 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 0.7 0.8 הערות והסבר שם הבדיקה EOS.abs תוצאה 0.4 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 0.4 0.45 הערות והסבר שם הבדיקה BASO abs תוצאה 0.1 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 0.1 0.2 הערות והסבר שם הבדיקה LUC abs תוצאה 0.0 תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 סמן - ערך תקין 0.0 0.4 שם הבדיקה MACRO% תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MICRO % תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה HYPER% תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה HYPO % תוצאה - תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה MICRO%/HYPO% תוצאה 1.0 תוצאה לעומת טווח הנורמה 0.0 סמן - ערך תקין 1.0 10 שם הבדיקה PLT תוצאה 412 K/ul תוצאה לעומת טווח הנורמה 150 סמן - ערך תקין 412 450 הערות והסבר שם הבדיקה MPV תוצאה 10.9 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 4.0 סמן - ערך תקין 10.9 13.0

אכן ספירה לא תקינה בעיקר ממצא של אנמיה (רמת המוגלובין נמוכה) קלה פנו לרופא הילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים