שאלה על בדיקות דם של יחדה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

22/06/2019 | 19:19 | מאת: קרן

צהריים טובים , ילדה בת 9.5 שנים שסובלת מכאבי בטן+ כאבי רגליים ביום שני היה חום למשך 24 שעות היום יום חמישי עשינו בדיקות דם ואלו התוצאות האם הן מעידות על בעיה בכבד אני מאוד לחוצה . התוצאות החריגות : RDW-SD-36.2 AST-91 ALT-115 PCT-0.4 URIC-ACID-9.15 EOSOPHILS%12.3% EOSOPHILS0.69/UL BASOPHILS-0.01 אני מאוד לחוצה אודה לתשובך

שלום אכן יש הפרעה בתפקודי הכבד ממצא שיכול להיות במגוונת של מחלות בעיקר מחלה ויראלית. יש צורך למעקב של רופא ילדים מטפל דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים