לאחר בדיקות דם חריגות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

08/05/2018 | 03:45 | מאת: שיראל

שלום רב דר תודה מראש על המענה ביתי בת חמש מגיל שנתיים לערך סובלת מדימומים באף היינו אצל מומחה אף אוזן אמר שזה נימים שמתפוצצים לאחרונה ביתי בת החמש החלה להתלונן מעט על כאבי רגליים ביצעה בדיקות דם ספירת דם יצאו חריגות לימפוציטים 59 המוגלובין 14 בדרך כלל אצלה גבוה אמ סי וי 89.50 הנורמה עד 87 ניטרו 31 איי אל קי 308 קשור בעצמות אל די אייץ 619 הנורמה עד 617 crp תקין מה המשמעות לחריגות אלו האם קיים קשר לדימום אני מודאגת שלא מדובר בבעיה רצינית יותר תודה על המענה מצב קובץ הבדיקות אם תוכל לראות

08/05/2018 | 07:35 | מאת: שיראל

Mcv 89.50 הנורמה עד 87

שלום נטייה לדמם כמו דמם חוזר מהאף נדרש בירור ע"י המטולוג לגבי הבדיקות שבשאלה להערכתי אין קשר בינם לבין בעית הדמם דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים