לימפוציטים נמוכים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

09/09/2017 | 16:29 | מאת: נועה

שלום רב, לפני יומיים עשינו ספירת דם לתינוק שלי בן ה10 חודשים, בריא בדרך כלל. הכל תקין חוץ מספירת אחוז הלימפוציטים - 40 אחוז , כאשר מצוין שהנורמה היא 67-77 אחוז. האם עליי לדאוג? יש לציין כי לפני שבועיים היה חולה כמעט שבוע ב וירוס הקאות וירד מעט במשקל, אך מאז עבר. תודה רבה

09/09/2017 | 16:34 | מאת: נועה

רק אציין שהערך האמבסולוטי של הלימפוציטים הינו 3.86 כשר מצוין שהטווח הוא 4-13.5

שלום ממש אין מקום לדאגה אגב במידה וזאת היתה ספירת השגרה המומלצת בטיפת חבלב בגיל 9-10 חודשים הרי ביצוע ספירה לאחר זיהום יכול בהחלט לפגוע בדיוק הספירה עקב הזיהום/ דלקת שהיתה בגוף. דרור

21/03/2019 | 14:40 | מאת: אולגה

שלום. גם אצל הבת שלי 56%. לפני כחודש הייתה חולה במחלה חיידקית. כל השאר בדיקות תקינות. יש מקום לבירור?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים