בהתאם לכתוב בנוגע לחוק החדש, האם ליחיד יתאפשר רק פ

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

23/09/2014 | 13:35 | מאת: יובל

מאחר וכתבת שיחידני שיש לו ילד אחד, גם הוא לא יוכל לקבל את אישור הוועדה. משתמע מכך שלא יהיה ניתן לבצע הליך פונדקאות נוסף לאחר שכבר נעשה כזה. כמו כן, האם ישנן מגבלות למספר העוברים באותו הריון? תודה ויישר כוח!

חוק הפונדקאות טרם תוקן ורק לאחר שיתוקן יתברר מה יותר במסגרתו. בנוסח שאושר על ידי ועדת השרים לחקיקה (וזה לא הנוסח הסופי כאמור) מדובר על כך שלהורה יחידני יותר הליך אם אין לו ילדים. ואם להורה יחידני יש ילד מהליך קודם הוא לא יקבל אישור להליך נוסף. בהליך פונדקאות ניתן להרות עם עובר אחד או עם תאומים. אם יש יותר משני עוברים אמורים לדלל את העובר השלישי (בשל הסיכון לעוברים).

מנהלי פורום פונדקאות בישראל