פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

03/01/2013 | 09:18 | מאת: לילך

אני מאוד הייתי רוצה להיות אם פונדקית ואני אם ל 4 ילדים מקסימים משלי האים אני יכולה להיות אם פונדקית? ?? אנא תענו לי בבקשה.בהצלחה לכולן.

לצערי בארץ החוק מאפשר לאישה שעברה עד שלוש לידות להיות אם פונדקאית. אם עברת 4 לידות לא תוכלי לשמש כאם פונדקאית. אם יש לך תאומים ועברת רק 3 לידות אז זה אפשרי. תודה ובהצלחה

03/01/2013 | 23:27 | מאת: לילך

איזה שטויות מה סה משנה עוד ילד פחות ילד העיקרר המיצווה זה דבר ממש כואב ומה לגבי תרומת ביציות אפילו בפרטי אני מוכנה והייתי שמחה לקבל יותר פרטים,,,

03/03/2013 | 13:14 | מאת: רוני

אנחנו זוג שמחפש אם פונדקאית בצפון נא לפנות אלינו תודה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל