בלוטה בצד הלשון מאחורה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

23/05/2013 | 19:29 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור אני חייל בן 19 מזה כשנה יש לי מין בליטה מוזרה גם בצד הלשון ימין וגם משמאל ממש בסוף של הלשון ליד הלוע.. יש לציין שזה לא כואב ולא מציק , הלכתי לרופא המשפחה אמר שזה שום דבר וזה רק בלוטות הטעם בלשון אני מאוד לחוץ שזה סרטן הפה או משהו אני לא מעשן ולא שותה הרבה אלכוהול מה הייתה ממליץ לעשות ?

נדיר מאד מאד שגידול סרטני או שפיר יופיע בשני מקומות בבת אחת. לא כואב, לא מציק ורופא המשפחה אמר שזו בלוטת טעם. למה לדאוג???

01/06/2013 | 19:24 | מאת: אוריאן

אינני יודע אני מאוד חושש מכל המחלות שיש היום.. תודה לך דוקטור :)

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה