כתם אדום בלשון וכאבים קלים בבליעה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

09/05/2013 | 21:50 | מאת: אליס

שלום. אני בת 33,לפני כחודשיים וחצי היו לי פצעונים אדומים בלשון ובזמן האוכל הרגשתי צריבה בלשון, בנוסף הייתה נפיחות שהלכה וחזרה. לאחר כשלושה שבועות הפצעונים חלפו ללא כל טיפול ( רופאת המשפחה אמרה שאין צורך). לאחר מכן החלו כאבים בלשון וכתם אדום שהיה קטן הולך ומתפתח במרכז הלשון, בנוסף יש כאבים קלים בבליעה בגרון. בביקור האחרון קיבלתי תרחיף אנטי פטרייתי אך אין הקלה. הרופא הפנה אותי לרופא עור ואמר שאם הוא לא ידע אז ללכת לרופא פה ולסת. האם זו תופעה מוכרת שיש לה טיפול (באנטיביוטיקה לדוג)? אני מאוד מודאגת, האם רופא עור הוא הכתובת או ישירות לרופא פה ולסת?

מה שאת מתארת מתאים לזיהום פטרייתי רופא פה ולסת בהחלט רלוונטי

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה