צריבה בלשון ופצעים חוזרים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

25/04/2013 | 10:37 | מאת: מודאגת

מזה כ3 חודשים אני סובלת מתחושת צריבה בקצה הלשון ומפצעים חוזרים באותו המקום בלשון. הפצעים מופיעים ונעלמים לאחר 4-5 ימים, מציקים. הייתי אצל מספר רופאים , אאג בדק ואמר שמדובר בגלוסיטיס, לאחר מכן עם הופעת הפצעים ראה זאת רופא משפחה ונתן טיפול בדקטרין הפצעים חלפו, לאחר מכן ביקרתי אצל רופא מומחה לרפואת הפה שטען שהכל נובע מחריקת שיניים ועליי לשייף את השיניים גם זה לא עזר. תחושת הצריבה נמשכת ומידי חודש צצים הפצעים שוב. אני ממש מודאגת ולא יודעת לאיזה רופא לפנות. אשמח לתגובתך

ניתן לפנות לפה ולסת במסגרת המרפאה שלנו בבלינסון 03-9377201 עדיף להזמין תור לרפואת הפה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה