פטריה בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

21/01/2013 | 15:28 | מאת: דידי

שלום רב, ביגלל פצעונים על הלשון שלא עברו משך כמה ימים איבחן רופא אאג שיש לי על הלשון פטריה.נאמר לי למרוח דקטרין ג'ל ארבע פעמים ביום למשך שבעה ימים. בלשון המעטה הטיפול מאוד לא נוח ולכן לא עיקבי. שאלתי היא האם יש מצב שביגלל שאינני ממצה את הטיפול במלואו, אפילו שיש הקלה, יכול להתפתח גורם מסרטן מהפיטריה על הלשון. תודה רבה על תשובתך.

סליחה על התגובה המאוחרת לא ידוע על קשר חד משמעי בין פטרת של הפה לבין סרטן הפה. טיפול בפטרת של הפה ניתן גם לבצע באמצעות לכסניות מציצה שיש שמוצאים אותן קלות יותר לשימוש מאשר הג'ל.

07/03/2013 | 22:36 | מאת: didi

07/03/2013 | 22:41 | מאת: דידי

האם אפשר לקבל את השם של הלכסניות למציצה? האם דרוש מרשם רופא? מהוא משך הטיפול וכמה פעמים ביום? תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה