פצעים בפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

29/10/2012 | 08:33 | מאת: עופרה

שלום, מזה כמה שנים אני סובלת מפצעים על הלשון. הפצעים באים ונעלמים.חלקם נשארים אך פחות מפריעים. עשיתי ביופסיה ומצאו שזו כנראה קנדידה. הכדור היחידי שקצת עוזר הוא ORALTEN. האם אפשר להיות בטוחה שזו קנדידה ואם כן, אין פתרון לבעיה? תודה

עופרה שלום המידה ונלקחה ביופסיה והתקבלה תשובה של קנדידה ובנוסף אורלטן שהוא טיפול כנגד קנדידה נמצא יעיל, למה לחשוב שמדובר במשהו אחר?? כמובן שניתן להיבדק שנית במסגרת פה ולסת או רפואת הפה בהצלחה

29/10/2012 | 13:27 | מאת: עופרה

תודה על התגובה. אני מקבלת את האבחנה. הבעיה היא שהתרופה קצת מקלה על הכאבים בימים בהם לוקחים אותה, אך לא פותרת את הבעיה. פצעים מסויימים נשארים ואחרים חוזרים...

29/10/2012 | 13:24 | מאת: עופרה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה