גידול קטנטן ולבן על הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

25/10/2012 | 10:20 | מאת: אור

מזה תקופה ארוכה יש לי מעין גידול קטנטן ולבן על הלשון בהתחלה זה היה נראה כמו פצע אפטה ובמשך הזמן זה שינה צורה איני נמצאת בארץ כך שאין לי כרגע אפשרות לבדוק את זה אנדה לתשובתך המהירה

שלום נגעים על הלשון שווה לבדוק תמיד. אם הנגע קטן, לא משנה צורתו, ובולט מעל פני השטח - אלו הם סימנים מרגיעים. אם מדובר בנגע כיבי (צהבהב) ושטוח שלא נעלם או קיימת תחושה כי הוא קשה מתחת לפני השטח - רצוי להבדק מוקדם יותר. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה