פצע נפוח בלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

01/10/2012 | 21:20 | מאת: נועה

ד"ר גל שלום. אני בת 23 ולאחרונה הופיע לי בלחי הפנימית פצע עגול ונפוח מעט(מיימי) שאינו מכאיב לי אך מטריד. הוא מתנפח כל מס' ימים ולאחר מכן הנפיחות יורדת אך הפצע לא נעלם, ואז הוא שוב מתנפח וכו'. מה עלי לעשות? תודה רבה!

שלום נועה כמובן שלא ניתן לתת אבחנה על סמך תיאור בלבד. אך עושה רושם כי מדובר בנגע ממקור בלוטת רוק קטנה ברירית הפה. ניתן לפנות למרפאת פה ולסת לצורך אבחון וטיפול. רופא המשפחה יוכל להפנות אותך. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה