סימני שיניים על הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

13/07/2012 | 22:28 | מאת: רועי

שלום, אני רועי ואני בן 18. לאחרונה שמתי לב שיש לי מעין סימני שיניים ממש על דופן הלשון, בחלק הקדמי שלה. לא כואב לי בכלל, זה לא מפריע לי בתפקוד היום יומי, אבל כן נראה חריג במקצת. השאלה שלי היא האם יש ממה לדאוג? כדאי ללכת לבדוק את הנושא? אם כן, אצל מי? בנוסף, האם יכול להיות לזה קשר למחלת קרוהן? (מופיע אצלי חשד לקרוהן במעי). תודה

13/07/2012 | 22:29 | מאת: רועי

דבר נוסף, זה יכול אולי להגרם מרגישות לגולטן?

שלום רועי סימני שיניים על הלשון הן ווריאציה אנטומית נורמלית. כל עוד לא מדובר בנגע/פצע אין ממה לדאוג.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה