סימנים מוזרים על הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

30/04/2012 | 11:05 | מאת: ר

שלום, מזה זמן רב אני מבחין בסימנים מוזרים על הלשון. במהלך ביקור אצל שיננית, גם היא הבחינה בהם, והזעיקה את מנהל המרפאה לתת ייעוץ (הפנה אותי לאף-אוזן-גרון). בדיקה אצל רופאת אף-אוזן-גרון לא העלתה ממצא מיוחד, אולם לאחרונה, לאחר אכילת בשר, הסימנים המוזרים הופיעו בצורה הקשה ביותר שלהם, (אשמח לשלוח תמונות - רק תגידו לאן...). יצויין שהרגשתי עקצוצים ויובש בלשון כשהם הופיעו. הייתי היום שוב אצל רופאת האף-אוזן-גרון, לאחר שהתופעה נרגעה במעט, והראיתי לה את התמונות. היא אמרה שאין לה מושג מה הדבר הזה, שזה לא נראה לה מסוכן, ושהיתה מציעה לשלול אנמיה או מחסור ב-B12. כמובן שאעשה את בדיקות הדם הדרושות, אך אשמח לחוות דעת נוספת. יודגש שאני בן 31, בריא (למעט אלרגיות בעת חילופי עונות). תודה

קשה מאד לתת אבחנה לפי תיאור מומלץ מאד להבדק אצל מומחה לרפואת הפה או כירורג פה ולסת בזמן הופעת הסימנים.

04/05/2012 | 23:27 | מאת: ר

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2697-18119-30363486,00.html כדי לראות את התמונה השניה צריך ללחוץ על "עוד תמונה"

ראיתי את התמונות מרחוק זה נראה כמו לשון גיאוגרפית אבל הייתי מעדיף שתבוא להבדק - פה ולסת או רפואת הפה מאיפה אתה בארץ?

06/05/2012 | 18:23 | מאת: ר

כיצד לתאם? אוכל להביא את התמונות המקוריות, וכמובן את הלשון המקורית...

03-9377201 03-9377213 03-9377207 תתקשר מחר בבוקר, ותבקש לדבר איתי אם יש בעיה בקביעת תור. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה