גולה בשפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

24/03/2012 | 11:58 | מאת: יניב

שלום רב, לפםני מספר ימים הבחנתי שיש לי גולה בשפה התחתונה שבפה (בצד ימין שלה יחסית). הגולה לא נראת בעין אלא רק בנגיעה.כלומר זה משהו פנימי. עוד אוסיף כי לפני חודש אני לא יודע אם זה קשור פתאום התנפחה לי השפה התחתונה אם כי הצד השמאלי שלה. ההתנפחות של השפה הייתה למשך 2-3 שעות ואז זה עבר . כל הסיפור הזה מתחיל להטריד אותי. תודה לך על הבחנה והנחייה להמשך טיפול יניב

כדאי לקבוע תור לרופא פה ולסת / רפואת הפה קשה להגיע לאבחנה לפי התיאור בלבד לא נשמע מעורר דאגה אבל כדאי להבדק

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה