גוש קטן בחלל הפה (מול השיניים התחתונות)

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

27/10/2016 | 11:07 | מאת: נויה

שלום רב, כבר מזה חודש שהבחנתי בגוש קטן מול השיניים התחתונות , זה לא כואב, וגם לא נראה אבל זה מורגש לי. סיפרתי לאחותי והיא אמרה שלה יש את זה שנים, אבל אני רק עכשיו שמתי לב לזה. ולא יודעת אם זה היה אצלי לפני ואם עלי לדאוג מכך. אפשר הכוונה לאן לגשת ומה עלי לעשות? תודה רבה בריאות לכולם

נויה שלום, אצל כולנו ישנו גוש קטן מתחת ללשון ומול השיניים השיניים החותכות התחתנות, אלו הם הפתחים מהם מופרש הרוק המיוצר בבלוטת הרוק התת לסתית. אם עדיין דואגת - גשי לרופא השיניים בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה