גולה בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

04/05/2016 | 20:16 | מאת: שמרית

אתמול הרגשתי על ידי השיניים גולה/ גוש בתוך הלשון. זה לא נראה כלפי חוץ ולא כואב ניתן להרגיש בו רק במגע עם השיניים עשיתי בדיקת דם כרגע יש תשובה רק לספירת הדם שנראית תקינה ( הכל בטווח) מה זה יכול להיות? מיותר לציין שאני בלחץ אשמח לתגובה

קשה לאבחן בלי לראות אזור נוקשה מתחת לרירית הלשון יכול להיות צלקת מנשיכה חוזרת/ נוקשות של בלוטת רוק/גוש גידולי. הסיכויים למחלה מסוכנת נמוכים מאד. יש להבדק אצל רופא פה ולסת/ רפואת הפה אם הנגע לא חולף תוך שבועיים בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה