שאלה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

23/04/2016 | 12:11 | מאת: ארז

שלום רב. יש לי כבר 15 שנה שני סימנים לבנים בשפתיים התחתונות. סימטרים בני הצדדים שאלתי רופא עור לפני מספר שנים אמר שחסר לי ויטמין e . לאחרונה הייתי אצל רופא עור והוא הפחיד אותי ברמות אמר לי שזה טרום סרטני ושלח אותי לפה ולסת הרופא אמר לי שהוא לא בטוח מה זה בגלל שיש לי שני שיניים ניבים חדים ויכול להוית בגלל שאני נושך את זה כול הזמן אז זה הבעיה ולנסות לא לנשוך חודש ועם לא יעבור לעסות ביוופסיה אני ממש לחוץ מזה. זה יכול להויות מנשיכות שזה נעשה ללבן תודה

קשה מאד לתת אבחנה מבדלת לפי תיאור. אשמח לבדוק אותך או גש להבדק אצל רופא פה ולסת או רפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה