עזרה בבקשה .....................

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

28/03/2016 | 17:38 | מאת: סובלת

שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים שמטרידים אותי בעצם מופיע לי בצד הפנימי של הלחי כתמים פעם בצבע אדם כהה פעם בצבע סגול הם מופיעים למשך יום ולאחר כך נעלמים ולאחר תקפוה חוזרים למשך יום וכל פעם אותו דבר ,הייתי אצל שני רופאים מומחים א.א.ג ואמרו שאין לי ממה לדאוג אבל עדין אני מאמינה שהגוף שלנו תמיד רומז לנו שיש דבר לו בסדר והכתמים האלו לא סתם מופיעים ,בנוסף יש לי גם ברוב הזמן כמו פסים לבנים בלחי ,וגוש נע בלחי בצד ימין ,ובאחרונה קלעתי שן -טוחנת -בלסת התחתונה ומאז יש לי גם גוש לא נע ולא כואב רק אם אני לוחצת קצת כואב ולא מזהים אותו אך רק אם נוגעים בו ,בנוסף לפעמים כאשר אני מרימה את הלשון שלי כלפי מעלה מרגישה כאב קל בלשון לא יודעת מה אומרים לו בעברית "Frenulum of tongue" והלשון שלי כל הזמן בצבע לבן אפילו אם אני מנקה אותו וגורם לי לריח פה רע ,עברתי משטח קנדידה ואין לי קנדידה סליחה אם דברי קצת לא ברורים פשוט היה קשה לי לתאר את מה שעובר עלי בצורה הכי נכונה .

שלום סובלת, את מתארת מספר תופעות הקשורות לרירית הפה. ממליץ לך להבדק אצל רופא מומחה ברפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה