עזרה דחופה לגבי שינויים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

07/03/2016 | 20:23 | מאת: אור

שלום רב, יש לי כמה שינויים בלשון ובפה בכלל לאחרונה. דבר ראשון יש לי שכבה לבנה בחלק הפנימי של הלשון- נשללה קנדידה, אין צמיחה. דבר שני יש לי מעין שכבה אליפסית כזו במרכז הלשון שהיא מעל שטח הלשון הרגיל כמו שטיח שיושב על הלשון והצבע שלו בהיר יותר מצבע הלשון והוא קשיח. בנוסף יש לי סדקים ושריפה בקצה הלשון והשפתיים התחתונות שלי די נפחות כבר תקופה ארוכה וגם הלשון נפוחה קבוע כבר די הרבה זמן. יש לי תור לרופא פה ולסת רק בעוד חודש. האם יש סיבה לדאגה? האם ייתכן ומדובר בגידול? אודה מאוד על תשובה בנושא

שינויים כלליים ותחושה של צריבה בלשון אינם סימנים לגידול. היכן שיש סדקים בשפתיים מומלץ לשמן באמצעות מריחת שפתון LABELLO פשוט שקונים בכל בית מררחת צריך להבדק אצל רופא פה ולסת או מומחה ברפואת הפה. בהצלחה :)

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה