כאבים בעת הוצאת לשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

03/03/2016 | 13:30 | מאת: שירי

שלום, לפני כשבועיים התחילו לי כאבים בתחתית הלשון בעת הוצאת הלשון (לא מדובר בכל תנועה קטנה של הלשון, אבל אני בהחלט מרגישה אותה בתנועות "גדולות" יותר). מה זה יכול להיות? אני מנסה להבין לאיזה רופא אני צריכה ללכת כדי לעשות בדיקה כללית של חלל הפה ולא מצליחה. האם לרופא שיניים, כירורג פה ולסת במרפאת שיניים, בקופח, בבית חולים וכד'? תודה!

ניתן להבדק באופן ראשוני אצל רופא השינים שהוא לרוב הזמין ביותר. מומחים רלוונטים - כירוג פה ולסת / מומחה ברפואת הפה, אפשר דרך קופת החולים או בבתי החולים או במרפאות פרטיות. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה