בליטה בריצפת הפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

01/11/2015 | 23:11 | מאת: שירן

שלום ר ב אני בת 29 ולפני כשבוע הבחנתי בבליטה מתחת ללשון בצד ימין. הבליטה קשה מרגישה כמו עצם אך רק כשאני נוגעת עם הלשון אני מרגישה אותה יכול להיות שהיתה שם זמן רב לפני ששמתי לב יש לציין שהיא אינה כואבת וצבעה נראה כשאר הפה האם יש לי סיבה לדאגה?

קיימת תופעה נפוצה של בליטת עצם בחלק הפנימי של השיניים התחתונות. זוהי תופעה נורמלית ואיננה מחלתית. יש להבדק אצל רופא שיניים / כירורג פה ולסת / מומחה ברפואת הפה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה