בלוטת רוק

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

22/11/2011 | 10:31 | מאת: עדן

שלום רב, לפני כחודשיים לאחר אכילת פיצה חשתי בנפיחות קלה ונקודתית מתחת ללשון. רופא השיניים אבחן פציעה בבלוטת רוק תת לשונית. הבלוטה לאחר אכילת מאכלים מתובלים התנפחה ולאחר יום יומיים הנפיחות נעלמה (כמעין בלון שמתנפח). עם הזמן, התופעה של ה"התנפחות" נעלמה וכרגע נותרה נפיחות קבועה, קטנה יותר בגודלה וקצת קשה. האם זהו מצב של ריפוי עצמיוארוך או שכדאי להמשיך בירור? תודה רבה..

עדי שלום, תתכן אחת משתי אפשרויות אחת כי מדובר בהצטלקות של האזור השנייה כי התהליך טרם חלף מומלץ להבדק אצל כירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה