תהליך תופס מקום באיזור הפרה מקסילה אמצעי

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

09/06/2015 | 16:59 | מאת: אסתי שמעון

שלום רב, בשל אדיבותך יוצאת הדופן ארשה לעצמי לשאול שאלה נוספת בעקבות ביקור אצל מומחה אף אוזן גרון ורופא פה ולסת: הם ראו מחיצה מעובה מאד חוסמת את חלל האויר הקדמי ולא ניתן לעבור אחורית באף ונפיחות באיזור הפרה מקסילה בקו האמצע. בנוסף ב c.t הם ראו תהליך תופס מקום באיזור הפרה מקסילה אמצעי עם הרס עצם וחדירה לאף באיזור המחיצה. מחר ביופסיה. האם הרס עצם יכול להיות משהו זיהומי או שזה חמוד יותר? האם נתקלת בהרס עצם? תודה רבה מראש

הרס עצם יכול להיות מתהליך זיהומי או גידולי. טוב שעושים ביופסיה. בהצלחה

09/06/2015 | 22:41 | מאת: אתי

עכשיו זה נשמע פחות מעודד. אציין גם שנבדק הצוואר על ידי הרופא והוא ציין שתקין וגם יש תחושה באיזור הפנים. אם יש גידול יכול להיות שצריך טיפול אגרסיבי?

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה