פצעים בחלק האחורי של הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

23/03/2015 | 11:19 | מאת: ענבל

הבחנתי הבוקר שיש לי כמה פצעים בחלק האחורי של הלשון. הם לא נראים מוגלתיים או משהו כזה ועם זאת הם לא כואבים או שורפים כך שזה כנראה לא אפטות ולכן אני מודאגת.. יש לציין שעברתי ביופסיה בגרון לא מזמן והתוצאה היתה שלילית לשמחתי. אני לקחתי משאף בזמן האחרון לבעיות בריאות, בהוראיות היה רשום שצריך לשטוף את הפה לאחר השימוש ולא עשיתי זאת, אולי יש קשר... קבעתי תור לרופא אבל כמובן שאין בזמן הקרוב ורציתי חוות דעת האם זה נשמע כמו משהו מדאיג? תודה.

אצל כולנו בחלק הצדדי והאחורי ביותר של הלשון קיימות פקעיות טעם בעלות מראה שונה מזה שבשאר הלשון. אם אני מבין נכון מהתיאור שלך זה מה שאת רואה שם. תאכלי שווה להבדק אצל רופא השיניים ? שם לרוב התור מהיר יותר. בריאות שלמה

25/03/2015 | 09:46 | מאת: ענבל

אלו בליטות שנראות ממש כגוף זר ולא היו שם קודם. יש לי גם כל הזמן מעין כאב גרון באזור הבליעה, כאילו מעט שורף באזור. מחר אני אפגוש רופא א.א.ג, אתה חושב שיוכל לתת אבחנה ראשונית? תודה.

כן. רופא אאג בהחלט יוכל לתת אבחנה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה