פצעים קטנים בצידי הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

07/02/2015 | 23:23 | מאת: מודאגת

שלום, לפני חמישה ימים היה לי פצע לבן לא מוגדר קטן בקצה הלשון שכאב מאוד, עכשיו קצת פחות אך עדיין קיים. כשהסתכלתי על הלשון ראיתי בצד שמאל שלו שורה של פצעים , ממש נראה כמו חספוס או קמטים בלשון. הם דווקא לא כואבים אבל נראים לא סימפתיים בכלל ,מאז אני ממש לחוצה. יש לציין בשבוע לפני הייתי חולה(שיעול כאבי גרון) וגם היו לי כמה ימים של תחושת צרבות או וריפלוקס. מה יכולה להיות הסיבה ? ובנוסף, לאיזה רופא פונים? משפחה? שיניים? מומחה פה ולסת? תודה

מודאגת שלום, אם היה פצע קטן שחלף תוך שבוע ככל הנראה מדובר באפטה שחלפה. אם מראה הלשון מדאיג אותך - ניתן לפנות לרופא פה ולסת / רפואת הפה / רופא השיניים המטפל. תהי בריאה !

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה