ורידים מנופחים מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

04/12/2014 | 12:01 | מאת: אושרת

היי, מזה כמה זמן שיש לי שני ורידים מרכזיים מנופחים מתחת ללשון. לעיתים זה כואב ונפצע ולכן נוצר לי פצע שעובר לאחר כמה ימים כל עוד אני לא נוגעת בו יותר מדי. רציתי לדעת מה המשמעות של הורידים המנופחים הללו? בד"כ זה לא מפריע אך לפעמים הם ממש מתנפחים ומפריעים. קצת מדאיג אותי העניין, אשמח לתשובה.

שלום אושרת, שני ורידים העוברים לאורכו של החלק התחתון של הלשון הם תקינים לחלוטין וקיימים אצל כולנו. ניתן להבדק אצל רופא השיניים המטפל לקבל אישוש לכך שמדובר באנטומיה נורמלית. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה