תחושה של חתכים/פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

21/10/2014 | 23:07 | מאת: מיקי

בשבוע האחרון אני סובל מתחושה של חתכים או פצעונים בלשון. מה שמוזר שכל פעם זה מופיע במקום אחר בלשון. זה חולף אחרי כמה זמן ואז מופיע במקום אחר. כשהסתכלתי במראה בקושי הצלחתי לראות משהו. אולי כמו פצעון ממש ממש קטן. כמו כן נראה לי שכשאני אוכל דברים מתוקים, ההרגשה בלשון מחמירה. האם יש באפשרותך לומר לי במה מדובר להערכתך ? האם לגשת לרופא ?

שלום מיקי, תחושה של אי נוחות בלשון שאיננה מלווה בסימנים/נגעים שניתן לראות בעין יכולה להיות תסמין של מגוון רחב של מצבים - אנמיה, מחסור בויטמנים, סימפטום למצב נפשי ירוד ועוד. רצוי להבדק ע"י מומחה לפה ולסת או לרפואת הפה העוסקים בנושא. בבלינסון - 03-9377201 ניתן גם לפנות לרופאים המומחים ברפואת הפה דרך קופת החולים. בברכת בריאות שלמה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה