נגע תחת הלשון למעלה מחודש

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

20/08/2014 | 15:33 | מאת: נורית

לפני כחודש ימים הופיע לי נגע ללא כאבים תחת הלשון. הוא ממוקם ברצפת הפה ובצמוד לחניכיים. נראה שהוא מתמלא בנוזל וצבעו ורוד ולפעמים נראה שיש לו "ראש". הנגע מתשנה מזמן לזמן: לעתים גדול ולעתים קטן, לעתים נעלם ואז מופיע שוב. באחד הימים היה גדול ומורגש ולאחר מספר שעות נעלם לחלוטין. ביקרתי אצל רופא שיניים שאמר שברגע זה הוא לא רואה כלום ושיתכן שמדובר בבלוטת הרוק שנסתמת. לא ברור לי כיצד לפעול, למי לפנות והאם להיות מודאגת. תודה

פני למרפאת בלוטות הרוק שאני מנהל בבלינסון. אשמח לבדוק אותך שם 03-9377201

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה