כאב בלסת שמאל קושי בפתיחה ורעשים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

13/08/2014 | 15:44 | מאת: חגית

שלום רב ! לפני חצי שנה התחלתי להרגיש רעשים מהלסת במיוחד עקב לעיסת מסטיקים מרובה ... לאחר שיחה עם רופאת המשפחה החלטתי להפסיק עם לעיסת מסטיקים הנני לועסת תקופה ארוכה בכלל ... לפני שבועיים פיהקתי ונתפס לי הלסת בצד שמאל כאב חזק עד שלאט לאט השתחרר מאז יש לי כאבים חזקים וקושי לפתוח את הפה ולאכול מלווה הרעשים של שברים מהלסת ,הופנתי לפה ולסת והתורים ארוכים מאד .. בנתיים נוטלת אתופן 400 אין כול שינוי ,אשמח לתשובתכם בבעיתי . בברכה ותודה מראש .

כאבים בפרקי הלסתות הם תופעה נפוצה ביותר עם סיבות רבות. כפי שהבנת יש להבדק ע"י רופא פה ולסת. בינתיים ממליץ לך לנסות לחמם את המקום (כרית חימום) ל10 דקות שלוש פעמים ביום להקלה. האטופן לרוב עוזר אך לא ממולץ לפרק זמן ארוך מ10 ימים

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה