כאבים בלוע

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

11/08/2014 | 22:54 | מאת: חגית

שלום, אימי בת 77 , סובלת כבר הרבה זמן מבעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת לעתים קרובות מאוד כשהיא מדברת היא מרגישה כאבים נוראיים בגרון כנראה במיתרי הקול / בלוטת התריס היא לא יודעת להגיד בדיוק איפה היא רק לא יכולה לדבר כי זה מאוד כואב. הלכנו לרופא אף אוזן גרון, גסטרו, ואנדוקרינולוגיה. אך אף אחד לא יודע במה מדובר ומעבירים אותנו מאחד לשני כך במשך שנים . בזמן האחרון הכאבים התחזקו וזה ממש בלתי נסבל. אנא עזרו לי והפנו אותנו למי שיעזור. תודה

ייעוץ במקרה כזה מחייב בדיקה קלינית. כדאי לפנות למרפאה לפרקי לסתות במח' לכיר' פה ולסתות בבלינסון 03-9376666 לקביעת תור בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה