פפילומה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

18/06/2014 | 23:07 | מאת: מוטי

שלום הגעתי לבדיקה אצל אאג עקס סינוסיטיס ובבדיקת הרופא ללא שום קשר נמצאה מן יבלה או בליטה על הענבל בפה לדברי הרופא יכול להיות שזה פפילומה ..נורא נבהלתי הרופא אומר שזה "סתם" אין מה לדאוג מה עלי לעשות ?ללכת לרופא אחר ?להסיר את זה ?קראתי שיכול להיות סרטן בלוע וכו מזה מה לעשות ואיזה רופא מטפל בזה?

פפילומה בחלל הפה נראית כנגע לבן, לרוב מחוספס. היא מופיעה בשל ווירוס הפפילומה. ישנם תתי סוגים רבים לווירוס הפפילומה, חלקם גורמים לנגעים וחלקם הוכחו כמעלי סיכון להתפתחות סרטן בחלל הפה. נגע כזה מומלץ להסיר. ניתן לפנות למרפאות אאג או פה ולסת. במרפאתנו בבלינסון מסירים נגעים אלו באמצעות לייזר. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה