כאבים וסימנים בחיך ובלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

18/06/2014 | 22:32 | מאת: אדם

שלום ותודה מראש אני סובל מזה כחודש מכאבים כשל שריפה בחיך , בעיקר בחלקו האחורי. הוא נראה קצת צהוב, עם הרבה נימי דם.הלשון באיזור האחורי מחוספסת מאוד. הכאבים תמיד בזמן אכילה, בזמן שתיה חמה ובדיבור ממושך, וגם לפעמיםבזמנים אחרים, כי לדעתי קשורים לתנועות של לחיצת הלשון לחיך , שאני עושה בזמן מתח כבר זמן רב, ולדעתי לא יכולים להיות הסיבה העיקרית לבעיה,כי הופיעה רק לפני חודש כאמור. הכאב מתגבר עוד יותר כשהפה יבש. משחת אורקורט לא עוזרת, וגם לא שמן, שנעלם מיד. לא יודע אם קשור: יש לי לפעמים צבע קצת כהה בעור בגחון=בחיבור הצואר לתחתית הסנטר, יש לי גן B27, וראומטולוגים החליטו שאין לי מחלת אנקילוזינג וכו'. לאיזה רופא לפנות?

מומלץ לפנות לרופא מומחה ברפואת הפה. בבתי החולים/באוניברסיטת תא/באופן פרטי.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה